Kledingadvies

Wil je weten welke kleding je het beste staat?
Welke vormen passen het beste bij je?

Kledingadvies

Welke kleding staat je het best?
Welke vormen passen bij je?

Kledingadvies

Tijdens een kledingadvies ontdek je welke modellen en welke stijl van kleding het beste bij jouw figuur passen. Kleding is een belangrijk onderdeel van je uiterlijke presentatie, daarom is het belangrijk dat je kleding harmonieert met je uiterlijk.

Voor een persoonlijk kleding advies kijken we naar je silhouette (de buitenlijnen van je figuur). Aan de hand van vorm, lengte en belijning wordt gekeken welk kledingstuk het beste bij jouw figuurtype past. En met welke stoffen, prints en accessoires je uiterlijk het meest tot zijn recht komt.

Een positieve indruk
Kleding waar je op je best in uit komt geeft een positieve indruk, het maakt dat je sterker en succesvoller overkomt. Een kledingadvies betekent niet dat je al je kleding opnieuw aan zou moeten schaffen. Het is bedoeld om je persoonlijke kenmerken uit te dragen tot een eigen stijl. Stijl heeft niets te maken met je maat of gewicht, wel met het maken van de juiste keuzes. Wat wil je camoufleren en wat wil je juist accentueren?

clothes-2041864_1280
7414_4kant

Kledingadvies

Tijdens een kledingadvies ontdek je welke modellen en welke stijl van kleding het beste bij jouw figuur passen. We kijken samen naar je silhouette, dat zijn de buitenlijnen van je figuur. Aan de hand van vorm, lengte en belijning wordt gekeken welk kledingstuk het beste bij jouw figuurtype past. En met welke stoffen, prints en accessoires je jouw uiterlijk het meest tot zijn recht laat komen.

clothes-2041864_1280

Na dit advies

kun je gelijk je kledingkast
opruimen. Hulp nodig?

pexels-photo-104889
7452_2

Kledingadvies
We maken samen een afspraak en trekken 1,5 uur uit voor je Kledingadvies. Na het kledingadvies, krijg je een persoonlijk stijlboek, met adviezen die passen bij jou en bij jouw uiterlijk.

Investering

De kosten voor het Kledingadvies bedragen € 95.

Combinatie geeft korting: € 15

Wanneer je het Kledingadvies boekt na of in combinatie met een Kleuradvies dan betaal je totaal geen € 190 maar € 175.

Reiskosten

Het kledingadvies vindt plaats in mijn studio in Haren. We kunnen de afspraak voor het Kledingadvies ook bij je thuis maken. Ik breng dan wel reiskosten in rekening. Vooraf geef ik aan wat de kosten daarvan zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Afspraak Kledingadvies
Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.
Ik heb er nu al zin in om samen aan de slag te gaan. Jij ook?

Kledingadvies boeken

Vul hieronder je gegevens in en we maken een afspraak. Leuk!
Wanneer je graag thuis wilt afspreken, dan laat ik je eerst even weten wat de reiskosten zijn. Daarna kun je de boeking definitief maken.

Invalid Email
Invalid Number

Na dit advies

kun je gelijk je kledingkast
opruimen. Hulp nodig?