Kleuradvies ColorMode

Een beproefd en handig kleurensysteem

Kleuradvies ColorMode

Imagro kleuradvies gebruikt de ColorMode methode. Dit is een unieke methode op het gebied van kleurenanalyse. Het ColorMode systeem maakt gebruik van een palet met zes kleurkarakters: koel, warm, helder, gedempt, licht en diep.

Color Mode is een Nederlands kleursysteem gebaseerd op "First Impressions"uit Engeland en is in Nederland geïntroduceerd en verder ontwikkeld door Frans M. de Vries, kleuroloog.

Met deze zes kleurkarakters kunnen maar liefst 78 kleurencombinaties worden gemaakt. Hiermee onderscheidt de ColorMode methode zich van andere kleurenanalyses. Dit systeem biedt veel meer mogelijkheden om een passend kleurenkaartje voor jou te vinden dan het seizoen-systeem dat uitgaat van vier types (lente, zomer, herfst en winter).
Door het grote aantal kleurencombinaties die er met de ColorMode methode gemaakt kunnen worden, is er altijd een combinatie die precies bij je past.

 

clothes-2041864_1280
Kikkermetkleurwaaier

Na dit advies

kun je gelijk je kledingkast
opruimen. 

kleur-kaartjes
13483132_1210827012262337_713515607952114739_o

Jouw eigen kleurharmonie

Met het ColorMode kleursysteem word je geanalyseerd op je persoonlijke kleurharmonie. Welke kleuren harmoniëren met jou als persoon? Dit is voor iedereen verschillend.

Wat zijn jouw kleuren?

Om hierachter te komen, kijk ik samen met je naar de kleur van je haar, je huid en je ogen. Met behulp van zes regenboogkragen, dat zijn kleurkragen van textiel, wordt bepaald welke drie kleureigenschappen je hebt. De combinatie en volgorde van deze drie eigenschappen zijn bepalend voor het uiteindelijke kleuradvies.

Het resultaat

COM-Card: altijd de perfecte kleuren

Aan de hand van de kleurenanalyse en het kleuradvies ontvang je een COM-Card. Dit is een kleurenkaart die op jouw persoonlijke kleurenanalyse is afgestemd. De COM-Card bestaat uit basiskleuren, combinatiekleuren en pastelkleuren. Wanneer je de kaart op een kledingstuk legt, dan moeten de kleuren van de kaart opgaan in de kleur van het kledingstuk. Op deze manier helpt de COM-Card je bij het zoeken naar de juiste kleding, schoenen en make-up. Dat is handig!

Gericht winkelen

De COM-Card past in je portemonnee en is dé perfecte ondersteuning tijdens het winkelen. Je kunt gerichter op zoek naar kleding door je kaart mee te nemen bij het shoppen. De COM-Card helpt je te bepalen welke kleuren onderling goed combineren en bij jou passen. Op deze manier heb je geen overvolle kledingkast meer met kleding in de verkeerde kleur maar kun je de juiste garderobe voor jezelf samenstellen.

7457
Isabella - 2
kleurkragen
moodboard
ComCard
kleding-kast

Liever een workshop?

Ga je liever een voor een workshop met maximaal 4 personen, bekijk dan de workshoppagina!

Wil jij een kleuradvies ColorMode?

Het kleuradvies duurt 1 tot 1,5 uur en vindt plaats op de afgesproken locatie.

Investering
Een kleuradvies volgens de ColorMode methode bedraagt € 95,- per persoon.
Wanneer je gezellig met z'n tweeën wilt komen, dan betaal je € 85,- per persoon.

Afpraak kleuradvies?
Vul hieronder je gegevens in en we maken een afspraak. Leuk!

 

Kleuradvies ColorMode boeken:

Vul hieronder je gegevens in en we maken een afspraak. Leuk!

Invalid Email
Invalid Number