Kleuradvies

Ontdek welke kleuren je het beste staan
aan de hand van een kleurenanalyse

Kleuradvies

Kleding is inderdaad belangrijk. En dat begint met de juiste kleuren. Er goed uitzien heeft een positief effect op jezelf en op je omgeving. Het maakt je zelfverzekerder en bewuster van jezelf. Als de kleur van de kleding die je draagt bij je past, ervaren we dit als harmonie. Door het dragen van de juiste kleuren haal je het beste in je zelf naar boven. Je kleurensamenstelling wordt je persoonlijke visitekaartje!

Welke indruk maak jij?
De eerste indruk die iemand van je heeft, wordt vooral bepaald door je uitstraling. Onbewust is deze eerste indruk van grote invloed op hoe mensen naar je kijken. Imagro Kleuradvies helpt je graag je eerste indruk te versterken met een persoonlijk kleuradvies. Want door het dragen van de juiste kleuren haal je het beste van jezelf naar boven.

  • Kom je soms met de verkeerde kleding thuis?
  • Weet je niet welke kleuren je laten stralen?
  • Vind je het lastig om de juiste kleur te kiezen?
  • Ben je onzeker over je kleuren?

Met een kleuradvies

isabel-marrink

Want voortaan weet je precies welke kleuren je moet hebben en welke niet. En je krijgt een handig kleurenkaartje voor in je tas.
Dan heb je altijd een handige check bij je. En je ziet er altijd goed uit! En je kunt zelf kiezen welke kleuradvies je wilt:

Snel en modern:

My Color Passport

€ 45

Na de snelle analyse krijg je
je eigen My Color Passport.

Gedegen en beproefd:

Kleuradvies ColorMode

€ 95

Na de uitgebreide analyse krijg je
je eigen ComCard.

Want voortaan weet je precies welke kleuren je moet hebben en welke niet. En je krijgt een handig kleurenkaartje voor in je tas.Dan heb je altijd een handige check bij je. En je ziet er altijd goed uit! En je kunt zelf kiezen welke kleuradvies je wilt:

Snel en modern:

My Color Passport

€ 45

Na de snelle analyse krijg je
je eigen My Color Passport.

of

Gedegen en beproefd:

Kleuradvies ColorMode

€ 95

Na de uitgebreide analyse krijg je
je eigen ComCard.

7461_4kant

Zakelijk kleuradvies
Ook op zakelijk gebied kan Imagro Kleuradvies je helpen bij het vinden van de juiste kleuren, zodat je jezelf ook op het werk van je beste kant kunt laten zien. In het zakenleven zijn de mogelijkheden vaak wat beperkter dan privé. Zakelijke kleuren zijn meestal zwart, grijs, blauw of bruin. Maar ook hier geldt: als je de juiste kleuren draagt, dan geef je een goede eerste indruk en kom je professioneel en zelfverzekerd over.


Worden me kleuren afgenomen?

Het is niet de bedoeling om kleuren af te nemen. Het is juist de bedoeling om te laten zien hoeveel kleurcombinaties er mogelijk zijn en je met andere ogen naar kleuren en je garderobe te laten kijken. Ook hier geldt: less is more. Minder kleuren maar wel die kleuren die je uitstraling versterken en je zelfvertrouwen geven.

Weet je niet welk advies te kiezen?

Neem contact met me op om te overleggen >

moodboard
kleurenkraag
Schermafbeelding 2017-03-28 om 11.41.05
kleuren-collage-imagro